Yarı Yıl Kampı

Özel Osmaniye Ender Koleji Aslantaş Kayıkhane tesislerinde “Yarı Yıl Kampı” düzenledi.
Kamp programı çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte gün içerisinde 8 saatlik ders programı,doğa gezileri ,sportif aktiviteler,sinema günleri ile zenginleştirilmiş bir kamp düzenlendi.

Doğa güzellikleri içerisinde ev konforunda nezih bir ortam içerisinde yapılan kamp öğrencilerimize bilinçli ders çalışma alışkanlıklarının kazandırılması eksik konuların gözden geçirilmesi,dönemin tekrarının yapılması ve tatil ortamının sunulması açısından oldukça verimli geçti.Sabah doğa yürüyüşü ile başlayan program kahvaltı ile devam edip ardından öğle yemeğine kadar süren yoğun etüt programı ile devam etti öğle yemeğinden sonra öğrencilerimizin sportif aktiviteler yaptıkları serbest zaman sürecinden sonra tekrar etüt çalışmalarına geçilmesi ile devam edip akşam yemeği ve sonrasında yine aktivitelerin olduğu bir zaman dilimi ile akşam etütleri ile devam eden program saat 21:00 itibari ile ders bitimi ve serbest zaman ile devam edip akşam saatlerinde ise öğretmenleri ile birebir ders çalışma ortamlarının olduğu yoğun bir program dahilinde tamamlandı.Pazartesi başlayıp Cuma öğleden sonra biten programımızda ,Cuma günü ilköğretim 1. kademe öğrenci ve öğretmenlerinin de kamp alanına gelmesi ve mangal ziyafetinin ardından küçük bir eğlence programı ile son buldu.Öğrenci ve öğretmenlerimizin son derece memnun kaldıkları bu kamp programının ilerleyen zamanlarda ise tekrarlanacak olması bizleri ziyadesiyle memnun etti.Kamp programında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara da teşekkür ederiz.