VELİ TANIŞMA TOPLANTISI YAPTIK

Okulumuzda bu hafta Veli tanışma toplantısı yaptık.Okulumuzun konferans salonunda yapılan toplantıya katılım son derece yoğundu.Toplantımıza Okulumuzun Eğitim Koordinatörü Sn Uğur ALKAN başkanlık yaptı.Sn Uğur ALKAN ın konuşması velilerimiz tarafından dikkatle dinlendi.Toplantımızda bir veli nasıl olmalı,öğrencilerimize nasıl yaklaşmaları,problemleri nasıl çözmeleri gibi konularda bilgiler verildi.Ayrıca okulumuzun eğitim öğretime bakışı,okulumuzda uygulanan yöntem ve teknikler velilerimize anlatıldı.Daha önceki velilerimizinde söz aldığı toplantı çok çok verimli geçti.Güzel bir slaytla biten veli toplantımız velilerimizden büyük bir alkış aldı.Toplantımızda emeği geçen başta Eğitim Koordinatörümüze ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.