Ve Başaladık...

Okulumuzda başarıyla uyguladığımız ve öğrencilerimizden çok güzel dönütler aldığımız başarısı kanıtlanmış birebir ders programımız okulumuzun açılışının 2. haftasından itibaren uygulanmaya başlanmıştır.
     Öğrencilerimizin okul sonrası tamamlamak istedikleri derslerinden rehberlik servisi ile irtibata geçerek öğretmenleri ile baş başa ,birebir ders programı uygulanmaya başlandı,programda öğrencilerimiz planlı bir şekilde günde 3 ayrı dersten birebir eğitim alma imkanı ile haftada 15 saat ders alma imkanına sahip olmuşlardır.
     Derslerin öğrencilerin ihtiyaçlarına,hazırlanmış olduğu programa (LYS,YGS,SBS) da destek olmuş olması velilerimizin de uygulamamızdan memnun olması ve öğrencilerimizin başarılarında görmüş olduğumuz değişim bizleri çok daha fazla memnun etmekte ,öğretmenlerimizin de mevcut uygulamadan memnun olmuş olması ulaşmak istediğimiz hedefe bizleri emin adımlarla ilerlememizi sağlamamaktadır.