PAYAS STEM MERKEZİ ZİYARETİ

Ara tatil dönemi etkinlikleri kapsamında okulumuz ortaokul bölümü öğretmen ve idarecileri Hatay'ın İskenderun İlçesine bağlı Payas kasabasında bulunan Payas STEM Merkezini ziyaret ettiler. STEM merkezi tarafından yapılan seminer ile STEM faaliyetleri ve STEM konusu detaylı olarak öğretmenlerimize anlatıldı. Türkiyenin ilk ve tek ücretsiz STEM merkezi ünvanına sahip olan Payas STEM Merkezinin çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulan öğretmenlerimiz Matematik, Bilgi-İşlemsel Düşünme, Yapay Zeka, Kodlama, Robotik Kodlama, Türkçe Kütüphanesi,Fen Laboratuvarı gibi bir çok farklı branşta yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Okulumuzu misafir eden Payas STEM Merkezi'ne teşekkürlerimizi sunarız.

Toplam 201851