PALEONTOLOJİ(FOSİL BİLİMİ) SEMİNERİ

Okulumuzda bu hafta Paleontoloji semineri düzenledik. Seminere Bilim ve Paleontoloji Derneği Başkanı İbrahim KOÇAK katıldı. Programımıza okul bahçesine konulan çeşitli zamanlarda bulunmuş fosil örneklerinin incelenmesiye başladık. Daha sonra ilk,orta ve lise öğrencilerimize konferans salonumuzda ayrı ayrı seminer düzenlendi.  Öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni ve ilgiyle karşılanan bu seminerde; Fosil nedir? Fosiller günümüze kadar nasıl ve hangi şartlarda ulaşabiliyor? Fosiller bize gerçekte neler anlatıyor? konu başlıkları altında eğitici ve öğretici bilgiler verildi. Seminerin sonunda okulumuzun Eğitim Koordinatörü Uğur ALKAN'da kısa bir konuşma yaptı ve İbrahim KOÇAK'a çiçek verdi. Seminerimize emeği geçen herkese özellikle de İbrahim KOÇAK beye çok teşekkür ederiz.