ÖZEL ENDER EĞİTİM KURUMLARI

ANASINIFI
Eğitim ve öğretimin temeli aileden sonra anasınıfında atılmaktadır.Şayet bu temel ENDER anasınıfında atılırsa daha sağlam ve güçlü olacaktır.Eğitim ve öğretime ilk adımı bizle atın.

FARKIMIZ

*Planlı bir dizi etkinlikle çocukların sosyal yönlerinin gelişim ve özgüvenlerinin arttırılması hedeflenmektedir.

*Kurumumuzun anasınıfı eğitim kadrosu uzman öğretmenlerden oluşmaktadır.

*Tam gün eğitim yapılmaktadır.

*Sinema salonumuzda eğitici-öğretici film gösterimi yapılmaktadır.

*sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün beslenme verilmektedir.

*öğrenci ve ailelere yönelik rehberlik ve danışma hizmeti verilmektedir.

*Bilgi, beceri temel alışkanlıklar yönü ile öğrencilerimiz ilköğretime hazırlanmaktadır.

*Sevgiyi temel alarak mutlu bireyler yetiştirmeyi amaç edinen öğretmen kadrosuyla eğitim vermektedir.

*Yanancı dil (İngilizce ,Almanca),Folklor,Modern Dans gibi dersler branş öğretmenleri tarafından verilmektedir.

*Anan sınıfımızda ,ana-baba okulu hizmeti hedeflenmektedir.

Her çocuğun gelişimi,ilgisi ve gereksinimi farklıdır.Özel Osmaniye ENDER Eğitim Kurumlarında her çocuğun yapısına,ilgisine ve gereksinimine göre onlara yaklaşılmakta ve onlara en uygun eğitim planlaması yapılarak eğitim –öğretim verilmektedir.Geleceğe umutla bakabilen ,sağlıklı,mutlu,sevgi dolu,yaratıcı ve sosyal bireyler yetiştirilmektedir.

İLKÖĞRETİM OKULU

Çağdaş eğitimin gereği ve öğretimin temelinde öğrenci yer almaktadır.Okulumuz da bu unsuru temel alarak öğrenci merkezli bir eğitim imkanı sunmaktadır.Mesleğin zirvesine ulaşmış tecrübeli öğretmen kadromuzla öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ENDER bir kurumuz.Eğitimde ve öğretimde hizmetinizdeyiz.

NİÇİN ÖZEL ENDER İLKÖĞRETİM OKULU?

*Uzman öğretmen kadrosu                                    *Tiyatro çalışmaları

*Öğrenci merkezli eğitim                                         *Sosyal etkinlikler

*İnteraktif eğitim                                                        *Çift yabancı dil(İngilice-Almanca)

*Vitamin dersler                                                         *Halkla ilişkiler(Veli Rehberliği)

*Birebir eğitim                                                             *Kitap okuma saati

*Kültürel ve sosyal faaliyetler                              *Teknolojik sınıf sistemi

*Zorunlu iki yabancı dil dersi

ANADOLU LİSESİ

Osmaniye’nin  ilk özel ve tek ANADOLU LİSESİ

Alanında kendini ispatlamış ENDER öğretmenlerden oluşan kadrosuyla hizmetinizdeyiz.

KADROMUZDA ,AMERİKAN UYRUKLU İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ…

Osmaniye’nin ilk özel ve tek Anadolu Lisesinde bir ilk ; İngilizce dersini daha aktif hale getirmek için , öğretmen kadromuza Amerikan uyruklu İngilizce öğretmeni dahil ettik.

NİÇİN ÖZEL ENDER ANADOLU LİSESİ?

*Uzman Rehber Öğretmen                                             *Vitamin dersler

*Alanında uzman branş öğretmenleri                      *Birebir dersler

*Birebir Rehberlik                                                              *Etüt dersler

*Öğrenme tekniğine uygun öğretim modeli           *Teknolojik sınıf sistemi