OSMANİYE ŞİİR ŞÖLENİ

Okulumuzda bu hafta Türk şiirinde Osmaniye'nin sesi olan şairlerimizi anmak öğrencilerimizin şiirle ilgisini, arttırmak amacı ile  ''Osmaniye Şiir Şöleni'' düzenlendi.Açılış konuşmasını Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN'ın yaptığı programımızda Osmaniyenin tanınmış şairlerinden Salih Sefa YAZAR,Bestami YAZGAN,Reşat GÜREL,Mehmet AVŞAR,Zahit GENÇ,Hüseyin ÜNALDI,Mustafa ERDOĞAN İsmet İPEK,Ahmet Neşet DİNÇER,Mehmet DURMAZ ve ismini sayamadığımız bir çok değerli şairlerimizden şiirler okundu.Programımızın akışı içerisinde Edebiyat öğretmenimiz Mehmet YUSUFOĞLU şairlerimizden İsmet İPEK ve Mustafa ERDOĞAN ile şiir konulu söyleşide çok değerli bilgiler paylaşıldı.Ayrıca Müzik öğretmenimiz Metehan ARTIŞ ve öğrencilerimiz Osmaniyeli şairlerimizin şiirlerinden bestelenmiş ünlü sanatçıların şarkılarını seslendirdiler.Katılımcılar tarafından övgüyle bahsedilen programımızın kapanış konuşmasını Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ASLAN yaptı ve bu  konuşmada Osmaniyenin Şairlerinin tekrar hatırlatılması ve yaşatılmasında emeği geçen bu programda başta Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN'a programı hazırlayan öğretmenlerimize ve Ender Koleji idaresine çok teşekkür etti.Bizde bu vesileyle bu programda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz.Ayrıca programımıza davetlerimizi kırmayıp gelen değerli Okul Müdürlerimize de çok teşekkür ederiz.