ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMLARIMIZ

Okulumuzda öğretmenler gününü anlamına uygun bir şekilde coşku içerisinde kutladık. Kutlama programlarımız İlkokul, ortaokul ve lise bölümlerimiz de okulumuzun konferans salonunda ayrı ayrı yapılmıştır. Yapılan kutlamalarda öğretmen ve öğrencilerimiz hazırladıkları birbirinden güzel şiir, oratoryo, tiyatro, koro, dans, slayt gösterisi etkinlikleriyle izleyenlere günün anlam ve önemini en iyi şekilde aktarmışlardır. Okulumuz eğitim koordinatörü Uğur ALKAN günün anlam ve önemine dair konuşmalarını yaparak tüm öğretmenlerimize çiçek taktiminde bulunup programları sonlandırmıştır. Kutlama programlarımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ender Koleji Ailesi olarak geleceğe insan yetiştiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Toplam 822005