ÖDÜL TÖRENLERİMİZ

Okulumuzda yaklaşık 1 aydır devam eden beden eğitimi öğretmenlerimiz organize ettiği Futbol Turnuvaları ve rehber öğretmenimizin düzenlediği Kitap okuma yarışmalarının birincileri belli oldu.Ödüllerini rehber Öğretmenimiz Nezihe KARA Müdür Yardımcımız Yusuf TOSUN Müdürlerimiz Gülhan HERGÜNER ve Niyazi AYNA verdi.Özellikle futbol turnuvaları büyük çekişmelere sahne oldu.Lise Turnuvasında 11 A,Ortaokul Turnuvasında 8 A,İlkokul Turnuvasında 4 A Şampiyonluğa ulaştı.Hemen hemen tüm maçların sonucunu penaltılar belirledi.Ortaokul turnuvasında final maçı olan 8 A ile 6 B nin maçı görülmeye değerdi.Son dakikalara 4-2 önde giren 6 B son iki dakikada yediği gollere engel olamadı ve maç penaltılara gitti.Penaltılar sonucunda ise 8 A şampiyonluğa ulaştı.Kitap okuma yarışmasında da öğrencilerimiz kitap okumanın insan gelişiminde ne kadar önemli olduğunu anladılar.Bu organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.