MUHTEŞEM SERGİ

Okulumuzun 23-24 Mayıs 2015 Cumartesi-Pazar günleri Park 328 Alışveriş Merkezinde Bilim,Sanat ve Kültür sergisi açıldı.Öğrenci ve velilerimizin el emeği göz nuru çalışmaları görücüye çıktı.Açılışını Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN,Lise müdürümüz Niyazi AYNA,Hasan METİN öğretmenimiz ve velilerimiz yaptı.Öğrencilerimizin hazırladıkları deneyler,projeler,araştırmalar.alçı çalışmaları,ebru çalışmaları ve resimleri büyük beğeni topladı.Hafta sonu etkinlikleri çerçevesinde Hasan METİN öğretmenimizin organize ettiği Veli resim kursundaki velilerimizin yaptığı resimlerde görülmeye değerdi.Koskoca 1 sene de çok emek sarfederek yüreklerindeki kalemlerle çizdikleri resimler Osmaniye halkından büyük takdir topladı.Sergimizi teşrifleriyle onurlandıran Osmaniye Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK tüm eserleri tek tek inceledi ve anı defterimize şu sözleri ekledi:

Bizde ilgi ve alakalarından dolayı Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederiz.Bu muhteşem sergide desteklerini esirgemeyen idaremize,öğretmenlerimize,velilerimize ,öğrencilerimize , personellerimize ve A.V.M çalışanlarına yürekten teşekkür ederiz.