MİNİKLERİN YIL SONU GÖSTERİSİ

Okulumuzda bu hafta miniklerimizin ve 1 sınıflarımızın yıl sonu gösterisi yapıldı.Okulumuzun konferans salonunda yapılan gösteriye anasınıfı ve 1 sınıf öğrencilerimizin velileri katıldı.Öğrencilerimizin 1 senedir hazırlıklarını sürdürdüğü, folklor gösterisi salondan büyük ilgi gördü.Öğrencilerimiz okudukları şiirler öğretmenlerimiz ve velilerimiz arasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu.Daha sonra öğrencilerimizin okuduğu ingilizce şarkılar ve hazırladıkları skeçler salonda çoşkulu anların yaşanmasına sebep oldu.Programımızın sonunda diplomalarını Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN verdi.Bu programda emeği geçen Anasınıfı öğretmenlerimize,Sınıf öğretmenlerimize ve Folklor öğretmenimize çok teşekkür ederiz.