Mezuniyet

Görkemli bir mezuniyet töreni düzenlendi.26 Mayıs tarihinde tüm ilköğretim velilerimize ve öğrencilerimize 27 Mayıs tarihinde ise tüm lise velilerimize ve öğrencilerimize yönelik olarak içeriğinde hem kaynaşma yemeğinin olduğu hem de ilköğretim son sınıf ve lise son sınıf öğrencilerimizin  mezuniyet töreninin olduğu görkemli iki gece geçirdik.Her iki gecemiz kendi okulumuz aşçıları tarafından hazırlanan güzel bir yemekle başladı,yemekle birlikte öğrencilerimizden oluşan gitar grupları yemek esnasında değerli velilerimize mini bir konser verdiler.Nezih bir yemeğin ve hoş bir konserin ardından Eğitim-Öğretim Koordinatörümüz Sayın Uğur ALKAN’ın sunumu ile devam etti.Okul Aile birliğinden ve değerli velilerimizden aldığımız değerli görüşlerinin ardından okulumuz Kars Kafkas ekibinin gösterileri oldu ve nihayetinde son sınıf öğrencilerimizin bekledikleri an geldi kimi zaman velilerimizin duygulandığı ve gurur duyduğu diploma takdiminin ardından müdürlerimizin geri sayımı ile nihayete erdirdikleri kep atma töreni yapıldı.Konfetilerin patlatılması ve volkanların ateşlenmesiyle birlikte mezun olmanın haklı gururunu yaşayan öğrencilerimiz öğretmenleri ve velileri ile birlikte bu doyumsuz geceyi eğlenerek tamamladılar.Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diler emeği geçen başta değerli velilerimiz ve onları bu günlere getiren sevgili öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Bu Ay 1981