MEZUNİYET GECELERİMİZ

Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz mezuniyet gecelerimiz 28-29 Mayıs 2015 tarihlerinde yapıldı.Okulumuzun bahçesinde yaptığımız törenlerimiz velilerimiz tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.28 Mayıs Perşembe günü İlkokul 4. sınıf ve Ortaokul 8.sınıf öğrencilerimiz bir üst kademeye geçmenin haklı gururunu yaşadılar.29 Mayıs Cuma günü ise Lise 12.sınıf öğrencilerimiz mezun oldular.İlkokul-Ortaokul gecemizde açılış konuşmasını Müdürümüz Gülhan HERGÜNER yaptı.Ardından Okul Aile Birliği Başkanı Tuğba KÜRTÜL konuşmalarını yaptı.Müzik Öğretmenimiz Metehan ARTIŞ ın müzik dinletisi seyircilerimizden büyük alkış aldı.1 sınıf öğrencilerimiz folklor gösterisi de görülmeye değerdi.Ardından Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN bir seneyi nasıl geçirdiklerini ve bundan sonra başarılı olabilmek için  nasıl davranmalarını gerektiğini anlattı.Ardından pasta kesimi ve diploma törenine geçildi.Lisede ise açılış konuşmasını müdürümüz Niyazi AYNA yaptı.Ardından Müzik dinletisi seyircilerimiz tarafından büyük memnuniyetle ve alkışlarla karşılandı.Ardından Ortaokul öğrencilerimiz folklor gösterisi yaptı.Okul Aile Birliği Başkanı Süleyman DOĞAR,bir velinin öğrencisini neden Ender Kolejine göndermesi gerektiğini anlattı.Ardından Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN konuşmasını yaptı.Konuşmasında öğrencilerimize, iyi bir üniversite kazanmalarını dileklerini iletti.Ardından okul birincisi Samet AYNA mezuniyet kütüğüne ismini çaktı ve pasta kesimine geçidi.Her iki programımızın sonunda öğrencilerimiz oyun havaları ve halaylar eşliğinde koskoca bir yılın yorgunluğu atarak doyasıya eğlendiler.

Bu proğramlarde emeği geçen herkese yürekten teşekkürü bir borç biliriz başarılarının devamını dileriz.