Büyük Osmaniye Otelinde Kahvaltı

Özel Ender Koleji olarak Cuma günü Büyük Osmaniye Otelinde nezih bir ortamda kahvaltıya katıldık,hoş bir atmosferde geçen kahvaltı öğrencilerimizin kaynaşması birlik beraberlik duygusunun yaşanması açısından oldukça sevindiriciydi.Sabah saatlerinde ulaştığımız Büyük Osmaniye Otelinin güleryüzlü personelleri bizleri karşıladı,hazırladıkları açı büfe kahvaltı görülmeye değer hem göze hemde damak zevkine hitap etmekteydi,kahvaltı hoş bir sohbet ortamında gerçekleşti.Öğrencilerimizin havuz kenarında kahvaltı sonrası yaptıkları keyfili sohbetler görülmeye değerdi.
     Sakin bir ortam içinde birlikte vakit geçiren öğretmen ve öğrencilerimiz hazırlanan öğle yemeğinin ardından geride hoş anılar  bırakarak otelden ayrıldılar.
     Programın gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza,Büyük Osmaniye Oteline ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.