ENDER KOLEJİNDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Bu yılda Ender koleji ailesi olarak öğretmenler gününü anlamına uygun bir şekilde coşku içerisinde kutladık. Kutlamalarımız genel müdürümüz Uğur Alkan’la birlikte okul idarecilerimizin tüm öğretmenlerimizi sınıflarda ziyaret ederek çiçek taktiminde bulunmalarıyla başlamıştır. Sonrasın da İlkokul, ortaokul ve lise bölümlerimiz okulumuz konferans salonunda ayrı ayrı kutlama yapmışlardır. Yapılan kutlamalarda öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları birbirinden anlamlı ve güzel şiir, oratoryo, tiyatro, koro, dans, slayt gösterisi etkinlikleriyle izleyenlere günün anlam ve önemini en iyi şekilde aktarmışlardır. Kutlama programlarımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimiz sunarız. Ender Koleji Ailesi olarak geleceğe insan yetiştiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Toplam 821974