Çanakkale Geçilmez...

18 Mart Çanakkale programı müthiş bir atmosferde gerçekleşti.Okulumuz öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu program Çanakkale ruhunun hala yaşadığını gösterdi.etkin bir katılımla gerçekleşen program açılış konuşması saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.Şiirler ve günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapıldığı programda anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinden oluşan ekibin harika bir gösteri sunmasıyla devam etti.Aziz vatanın her karış toprağının değerli olduğu ve “Vatan Bölünmez,Çanakkale Geçilmez”ilkesinin ne kadar anlamlı olduğu bir kere daha yaşanıldı ve o hissiyatın hala devam ettiği göz önüne serildi.Programda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlara ve öğrencilerimize böyle anlamlı bir günde harika bir program hazırladıkları için teşekkür ederiz.