BAHAR ŞENLİKLERİ

Okulumuzda bu hafta bahar şenlikleri çerçevesinde etkinlikler düzenlendi.ilk gün müzik eşliğinde öğrencilerimiz halaylar ve oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendiler.daha sonra ise mikrofonu alarak şarkılar söylediler.İkinci gün ise sportif faliyetlerde bulundular.Beden öğretmenlerimiz , antrenörümüz eşliğinde streetball,masa tenisi.halat çekme yarışması,penaltı yarışması , basketbol üçlük atma yarışmaları ve mini satranç yarışmaları düzenlendi.Masa hakemlerinin Levent PAZAR ve Ali AĞCA olduğu Stretball Turnuvasının galiplari11 B, 7 B ve 6C oldu.Öğrencilerimizin ip çekme yarışmasıda kıyasıya mücadelere sahne oldu.Satranç öğretmenimiz Nuh DOBUR ise öğrencilerimize mini satranç turnuvası düzenledi.Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.