Bahar Şenliğinde Stand

Cebelibereket İlköğretim Okulu tarafından organize edilen bahar şenliğine okulumuz  Özel Ender Koleji olarakda davet edildik.Okulumuz Öğretmen ve öğrencilerinden oluşan ekibimizle bahar şenliğinde okulumuza ayrılan bölümde standımızı açtık.Cebelibereket İlköğretim okulu öğretmen ve öğrencilerinin ve şenliğe katılan velilerin yoğun ilgisi bizleri memnun etti.Okulumuzun bünyesinde kullandığımız örnek testler ve denenme sınavları kitapçıkları öğrencilerin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı kısa sürede tükendi.Okulumuzu davet ettikleri için başta Cebelibereket İlköğretim okuluna ilgilerinden dolayı okul Müdüresi Sayın Hatice GÜNTÜRKÜN’e okulun öğretmen ve öğrencilerine ve stan için emek harcayan değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu Ay 2049