Bahar Şenliği

Sabah saatlerinde başlayan şenlik mendil kapmaca,ipte simit yeme yarışı,balon patlatma,uçurtma yarışı,mumya,halat çekme yarışı,çuval yarışı,yumurta yarışı,hafıza oyunu,su taşıma oyunu,yoğurt yedirme yarışı,voleybol maçı ve daha dolo dolu geçen bir çok yarışla beraber Grup Limit’in verdiği konser ve sayın velilerimizn özenle hazırladığı kermesle devam etti.
     Öğrencilerimizindoyasıya eğlendiği gün kermes standında hazırlık yapan değerli velilerimiz ve yarışmalarda öğrencilerini izlemek isteyen velilerimizinde katılımıyla renkli görüntülere sahne olarak aile ortamında devam etti.Yarışmalara katılan öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunurken sergiledikleri güzellikler şenliğin ne derecede güzel bir ortamda devam ettiğinin kanıtıydı.Nice güzel şenliklerde buluşmak umuduyla emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve değerli velierimize teşekkür ederiz.