ATAMIZI SAYGI VE ÖZLEMLE ANDIK

Ender Koleji Ailesi olarak okulumuz bahçesinde ve konferans salonumuzda düzenlenen törenlerle aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi ve özlemle andık. Anma kutlamamız sabah okul bahçemizde okulumuz genel müdürü Uğur ALKAN, ilkokul ortaokul müdürü Gülhan HERGÜNER ve lise müdürü Mehmet AYSAN’ın Atatürk büstüne çelenk koymasıyla başlamıştır. Sonrasın da saat 09:05’te saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunup bayrağımızın yarıya indirilmesinden sonra okulumuz tarih öğretmeni Fatma GÜZEL’in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yapmasından sonra bahçede yapılan anma programımız sonlanmıştır. Daha sonra okulumuz konferans salonunda ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerimiz ayrı ayrı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma programlarını gerçekleştirmiştir. Anma programlarımız süresince öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz şiir, oratoryo, tiyatro, koro, müzik dinletisi, dans gösterisi, slayt gösterisi ve resim sergisi türünde yaptıkları etkinliklerle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hayatını tüm gerçekleriyle en anlamlı şekilde günümüze taşıyarak izleyenlere duygusal anlar yaşatmışlardır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.10 Kasım 1938'den bu yana Atamızı her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz.

Toplam 822007