Amerikalı İngilizce Öğretmeni

Özel Osmaniye Ender Koleji olarak İlimizde ilk defa yabancı uyruklu bir öğretmeni kadromuza katmanın haklı gururunu yaşamaktayız.Günümüzde yabancı dilin önemini kavramış olmak ve gelişen toplum içinde “Bir lisan,Bir insan” ilkesinden hareketle ,Amerikalı bir İngilizce öğretmenini kadromuza dahil ettik.
     Sammy CARE öğretmenimiz hem ilköğretim hem de lise gurubunda derslere girerek öğrencilerin telafuz konusunda yaşadıkları yanlışları hem de pratik İngilizce konuşma açısından kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.
     Öğrencilerimizin de yeni öğretmenleri ile kısa sürede kaynaşması ve pratik İngilizceyi konuşmaya çalışmalarını görmek verdiğimiz kararda ne kadar haklı olduğumuzun da bir kanıtı olarak gözler önüne serilmektedir.

Bu Ay 2074