ADANA TÜYAP KİTAP FUARI GEZİMİZ

Ender koleji ailesi olarak ortaokul ve lise öğrencilerimize çeşitli kitapları bir arada görmeleri ve motivasyonlarını arttırma amaçlı 19.02.2022 cumartesi günü Adana TÜYAP kitap fuarına gezi düzenledik. Gezimiz sabah saatlerinde okulumuz bahçesinden öğrencilerimizi güvenli bir şekilde bindirdiğimiz servislerin Adana istikametine hareket etmesiyle başlamıştır. Sonrasında Adana TÜYAP fuar alanına giriş yaparak düzenli bir şekilde kitap fuarına giriş yapılmıştır. Daha sonra fuar içerisinde öğrencilerimiz branş öğretmenlerimizin yönlendirmeleri ile ihtiyaçları olan kitap alımlarını yapmışlar, çeşitli kitapları ve yazarları da görme imkanı bulmuşlardır. Fuardan ayrıldıktan sonra M1 Adana alış veriş merkezine geçerek öğrencilerimizin beslenme ve temel ihtiyaçları giderilip sağ salim Osmaniye ye dönüş yapılmıştır. Bu geziyi sağlayan okul idaremize ve gezide görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.