2.TEOG SINAVI SONA ERDİ

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı yapıldı.Okulumuz ana branş zümre öğretmenleri sınavın bittiği perşembe günü okulumuzda toplanarak sınavda çıkan soruları çözdü.Komisyonumuzun öğretmenleri tüm öğrencilerimizin kitapçıklarını ayrı ayrı inceleyerek sınavlarının değerlendirmelerini yaptılar.Daha sonra öğrencilerimiz okulumuzun konferans salonuna alınarak kitapçıklarının dağıtımı yapıldı.Velilerimizin çok memnun kaldığı bu etkinlikte emeği geçen branş öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.Yaklaşık 25 deneme sınavı yapan ,çocuklarımızın başarısında büyük emeği olan birebir derslerimizi organize eden idaremize,saat 16:20 den sonra soru çözüm saatini düzenleyen rehberliğimize ve cumartesi derslerini yapan öğretmenlerimize yürekten teşekkür ederiz.