23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem il genelinde hem de okulumuz bünyesinde çoşkuyla kutlandı.Okulumuz içinde yapılan programda değerli velilerimizin de katılımıyla kutlandı.Anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı etkinlik ilköğretim 1. kademenin etkinlikleri ve ilköğretim 2. kademe öğrencilerinin etkinlikleri göz doldurdu.Yoğun emek harcanarak hazırlanan program bayramın ve günün anlamını en güzel ifadesi ile gözler önüne serdi.Programda emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.İl genelinde yapılan programda ise izcilerimizden oluşan ekibimiz hazırlanan programda etkin görev almışlardır,izcilerimize ve bayrak-flama da görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bu Ay 2087