NEVŞEHİR-KAYSERİ GEZİMİZ

Okulumuz idaresi 21 Mayıs ta öğrencilerimize Nevşehir ve Kayseri illerine konaklamalı gezi düzenledi.Kafilemiz 21 Mayıs Perşembe günü saat 24:00 de müdürümüz Gülhan HERGÜNER başkanlığında hareket etti.Cuma günü sabah Nevşehir ve Kapadokya'nın doğal güzelliklerini gezdi.Akşam saatlerinde ise konaklamak için Nevşehir Dedeman oteline giriş yaptı ve burada akşam yemeğini alarak dinlenmeye geçti.Diğer gün sabah ise öğrencilerimiz otelde kahvaltısını alarak Avanos,Ürgüp,Göreme,Zelve ve Derinkuyu'nun doğal güzelliklerini gezme fırsatı buldu.Daha sonra Kayseri ye hereket eden kafilemiz kent müzesini gezerek Panoramik şehir turu yaptı.Kayserideki tarihi yerleride ziyaret eden kafilemiz öğle saatlerinde Türkiyenin 5.yüksek dağı olan Erciyes dağına çıkarak burada sucuk ekmeklerini afiyetle yediler.Burada çok eğlenceli vakit geçiren öğrencilerimiz kartopu oynadılar.Teleferiğe ilk defa binen öğrencilerimiz heyecanlarını gizleyemediler.Saat 18:00 de hareket eden kefilemiz 23:00 sularında osmaniye ye döndüler.Sorunsuz bir şekilde tamamlanan gezimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.