Gazikent Üniversitesine Ziyaret

Üniversitenin daveti üzerine 9. 10.11. ve 12. sınıflardan oluşan lise kısmı öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Cuma günü sabah saatlerinde Gaziantep Gazikent Üniversitesine doğru yola çıktık.Gazikent Üniversitesinin sıcak karşılamaları eşliğinde hizmete yeni başlamış olan son derece nezih bir ortamda hizmet veren üniversiteyi tanıma fırsatı bulduk.Öncelikle büyük anfi de bizlere küçük bir seminer veren değerli hocalarımız ardından üniversite kütüphanesi,derslikler idari birimler,yemek salonu,spor kompleksleri ve rektörlük binasını tanıma fırsatı sundular.Geziden oldukça keyif alan öğrencilerimiz dönüş yolunda Türkiyenin en büyük hayvanat bahçesinide gezme imkanı buldular.Kısa ama bir o kadar keyifli geziden memnun ayrılan öğrencilerimizin Üniversite yaşantısı yolunda motive oldukları kendi gelecekleri için çalımanın önemini kavramış oldukları gözden kaçmadı.Kısa gezimizin öğrencilerimiz üzerinde bıraktığı etkin daimi olması umuduyla nice güzel bölümlerde güzel üniversitelerde olmalarını umarak geziye katılan tüm idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekürler ederiz.

Toplam 820583