"THE TEACHING OF ENGLISH IN PRE SCHOOL EDUCATION" PROJEMİZ BAŞLADI

Okulumuz İngilizce Zümre Başkanı Metin TANGÜLER ve beş avrupa ülkesinin katılımı ile "THE TEACHING OF ENGLISH IN PRE SCHOOL EDUCATION" e-Twinning projemiz başladı.

Bu proje ile çocuklarla, ilgili ve eğlenceli aktivitelerle İngilizce dili ile iletişim kurma, İngilizce alfabe öğrenme, İngilizce şarkı öğrenme, basit kelimeler ve kısa cümleler kurma, ülkelerin kendine özgü anlamlı günleri anma kartı ve dileklerini paylaşma fırsatı bularak; kendilerini ve şehirlerini tanıtmak, basit şiirler ve hikayeler oluşturmak, etkinliklerde boyama yapmak ve  yaratma sevincini hissederek İngilizce öğrenmek için heyecan ve cesaret kazanma amacıyla çeşitli etkinlikler yapılacaktır.

Projede İngilizce Zümre öğretmenlerinin yanı sıra anasınıfı öğretmen ve öğrencileri ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni tarafından oluşan bir ekip görev alacaktır. Böylece öğrencilerimiz ingilizce öğrenme konusunda daha etkin ve cesaretli olacaklardır.

Projemiz boyunca aktif olarak Web 2.0 ve 3.0 araçları kullanılması, ders içi öğrenci katılımının arttırılması ve eğlenceli bir ders süreleri geçirilmesi hedeflenmektedir. Proje ekibimize başarılar dileriz.