DÜNYA ÇOCUKLARI VE BARIŞ TEMALI SERGİ

Okulumuzun e-Twinning projeleri kapsamında yürüttüğü "When the expression and creativity meet the fantasy of little children" projesi için Dünya Çocukları ve Barış temalı sergi düzenledi. Okulumuz Teknoloji Tasarım Öğretmeni Hacer ÇİFTÇİ koordinatörlüğünde çizilen resimler okulumuz içerisinde sergilendi.  Proje yürütücüsü olan İngilizce Zümre Başkanı Sayın Metin TANGÜLER "Bu projede farklı ülkelerden ve farklı etnik kökene sahip öğrenci figürlerini barış teması adı altında bir araya getirdiklerini, Güvercin ve Barışa Uzanan El figürlerinin ise barış ve kardeşliğin ayrılmaz birer sembolü olduğunu belirtti." Bu anlamlı sergi için öğretmenlerimize,çizimleri yapan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Başarılarının devamını dileriz.