"BE OUR GUEST!" PROJEMİZ BAŞLADI

Okulumuz İngilizce Zümre Başkanı Metin TANGÜLER ve dört avrupa ülkesinin katılımı ile "BE OUR GUEST!" e-Twinning projemiz başladı.

Bu proje ile sınıflarımızda, şehirlerimizde ve ülkelerimizde, sizi çevrimiçi “açık”, sıfır engelli sınıflarımızda ağırlayacağız.
Ortaklar, kültürler arası diyalog yoluyla kendilerinin ve diğerlerinin mirasının farkında olacak ve özel çevrimiçi toplantılar düzenleyecektir. Ayda bir veya iki kez, öğrenciler projelerinin sınıf arkadaşları konularını ve okul süreleri boyunca üzerinde çalıştıkları (dijital)ürünleri sunacaklardır. Tartışma faaliyetleri eylem ve etkileşimi teşvik edecektir.

Projede İngilizce Zümre öğretmenlerinin yanı sıra ortaokul öğretmen ve öğrencileri ile Bilişim Teknolojileri Öğretmeni tarafından oluşan bir ekip görev alacaktır. Böylece öğrencilerimiz farklı ülkelerden,farklı kültürlerle yetişen diğer öğrencilerle etkileşim kurarak kültür alışverişinde bulunacaklardır. Bu sayede hem farklı ülkelerden arkadaş edinecek hemde ingilizce dilini daha etkin bir biçimde kullanabileceği bir topluluğun üyesi olacaktır.

Projemiz boyunca aktif olarak Web 2.0 ve 3.0 araçları kullanılması, ders içi öğrenci katılımının arttırılması ve eğlenceli bir ders süreleri geçirilmesi hedeflenmektedir. Proje ekibimize başarılar dileriz.