ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN FEN BAHÇESİ PROJESİ

Fen Bilimleri zümre öğretmenlerimiz ve 5.sınıf öğrencilerimiz tarafından okulumuz arka bahçesine "Fen Bahçesi" yapıldı. Öğrencilerimiz yaparak, yaşayarak öğrenme kapsamında kendi bahçelerinin önce zeminini oluşturdular. Daha sonra Zümre öğretmenlerimiz ve hizmetli personelimiz eşliğinde Marul diktiler.

Fen bilimleri dersini eğlenceli hale getirmek, öğrenmeyi kalıcı hale getirmek adına oluşturduğumuz bahçemiz öğrencilerimize fotosentez, tozlaşma, çiçeğin yapısı gibi konuları doğal ortamda gözlemleyerek öğrenme imkanı sağlayacaktır. Bahçemizin hayata geçmesini sağlayan Fen bilimleri öğretmenlerimiz Sn. Serap AKINCIK ve Murat KEVÜK'e teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarının devamını dileriz.