NASANIN TÜRK ÇALIŞANI DR.UMUT YILDIZ İLE e-KONFERANSTA BULUŞTUK

NASA’ya ait Jet Propulsion Laboratory (JPL)’de derin uzay iletişimi ve astrofizik alanlarında çalışan Türk Araştırmacı Dr. Umut YILDIZ'ın Amerika'nın Los Angeles kentinden online olarak bağlandığı ve Türkiye'de bulunan 23 okulun katılımı ile gerçekleşen e-Konferansa Özel Ender Ortaokulu olarak katılım gösterdik. Dr.YILDIZ'ın Derin Uzay Misyonlarıyla Bilim sunumunu okulumuz konferans salonunda canlı olarak dinleme ve katılma fırsatını yakalayan öğrencilerimiz heyecanlarını gizleyemediler. Konferansın son bölümünde ise tüm okulların sorularını cevaplayan Dr.YILDIZ'a sorular yönelten öğrencilerimiz derin uzay bilimi hakkında merak edilenlerin cevaplarını bulma fırsatı yakaladılar. Öğrencilerimiz ve tüm okulların eğitimsel gelişiminde büyük önem taşıyan e-konferansı gerçekleştiren NASA/JPL çalışanı Dr.Umut YILDIZ'a teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.