KARİYER GÜNLERİMİZ

Okulumuz Lise Rehberlik Servisi tarafından lise bölümü öğrencilerimize yönelik başlatılan kariyer günleri kapsamında doktor Sn Seçkin AKKÜÇÜK okulumuzun konukları olmuşlardır. Açılış konuşmasının ardından Sn Seçkin AKKÜÇÜK Türk sağlık sisteminin ve mesleğin güncel durumu ile bu mesleği kazanmak için nasıl bir ders çalışma planı izlediklerini detaylı olarak öğrencilerimize aktarmışlardır. Konuğumuzun aktardığı değerli bilgilerin akabinde programımız soru-cevap bölümü ile devam etmiştir. Son olarak okulumuz Eğitim Koordinatörü Sn.Uğur ALKAN'nın değerli konuğumuza çiçek takdimi ile program sona ermiştir. Katılımlarından ötürü adalet sisteminin mihenk taşlarından birisi olan olan sayın avukatımıza teşekkürlerimizi sunarız.