İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ OSMANİYE KENT MÜZESİNDE

Oklumuz idaresi; ilkokul 4. Sınıf öğrencilerimize Osmaniyemizin kültürel miraslarını yakından görmeleri ve tanımaları için Osmaniye Kent Müzesi gezisi düzenlemiştir. Gezimiz saat 10:00 da öğrencilerimizin servislerle sınıf öğretmenimiz Hasan METİN ve beden eğitimi öğretmenimiz Murat DİNCEL’in eşliğinde okulumuzdan Osmaniye Kent Müzesine hareketi ile başlamıştır. Sonrasında Osmaniye Kent Müzesine gelen öğrencimiz müze görevlileri tarafından en güzel şekilde karşılanarak bilgilendirme yapılmıştır. Daha sonra müze rehberi öğrencilerimize müze içerisindeki Osmaniyemizin kültürel değerlerini tanıtarak müzeyi gezdirmiştir. Öğrencilerimizin servislerle tekrardan okulumuza gelmeleri ile gezimiz son bulmuştur. Öğrencilerimize bu güzel gezinin gerçekleşmesi için gerekli yardımları sağlayan Osmaniye Belediyemize ve Osmaniye Kent müzesi görevlilerine teşekkür ederiz.