GELENEKSEL OKULUMUZ PİKNİĞİNİ COŞKU İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Okul idaremiz tarafından hazırlanan geleneksel hale getirdiğimiz ve tüm Ender Koleji ailesinin katıldığı pikniğimizi bu yılda, 19 Mayıs Cuma günü Aslantaş mesire alanında gerçekleştirdik. Sabah saat 08:00 de okulumuzda toplanan öğrenci ve öğretmenlerimizi idaremiz tarafından organize edilen servislere bindirilerek hareket edildi. Aslantaş mesire alanına varıldığında öğrencilerimiz hazırladıkları kahvaltı türü yiyeceklerini öğretmenlerimiz kontrolünde birliktelik içerisinde yediler. Öğle vakti geldiğinde lise öğrencilerimiz mangallarını yakarak yemeklerini hazırlarken ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize ise okulumuz aşçısı Salih DEMİR tarafından hazırlanan Izgara türü yemekle tüm öğretmen ve öğrencilerimiz öğle yemeklerini yemişlerdir. Gün boyunca öğretmen ve öğrencilerimiz çeşitli oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkartarak pikniğimiz sorunsuz bir şekilde sonlanmıştır. Bu güzel pikniği organize eden okul idaremize, görev alan öğretmen ve personellerimize teşekkür ederiz.

Toplam 820386