ENDER KOLEJİ PİKNİKTE

Okul idaremiz 17 Mayıs 2024 Cuma günü ,okulumuzun tüm kademelerini, öğretmen ve personellerini Aslantaş Piknik alanına piknik  yapmaya götürdü. Saat 08:30 da okulumuzda toplanan öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri eşliğinde idaremiz tarafından organize edilen servislere binerek hareket etti. Piknik alanına varıldığında öğrencilerimiz hazırladıkları kahvaltı türü yiyeceklerini masalarının üzerine serdiler. Bazı grup öğrencileri ise mangallarını yaktılar. Öğretmen ve öğrencilerimiz çeşitli oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardılar. Tüm sezonun yorgunluğunu atmayı amaçlayan piknikte çok eğlenceli vakitler geçirdiler. Öğrencilerimiz İdaremiz tarafından hazırlanan ızgara stantlarında ise karınlarını doyurdular. Çok güzel geçen bu piknik sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Bu büyük organizasyonu düzenleyen idaremize yürekten teşekkür ederiz.