ENDER KOLEJİNDE 10 KASIM TÖRENİ

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 81.yıldönümü münasebetiyle 10 Kasım Pazar günü okulumuzda idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile tören düzenlendi. 09.05'de siren sesleri eşliğinde 1 dakikalık saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu. Daha sonra okulumuz eğitim koordinatörü Sn.Uğur ALKAN ve İlkokul-Ortaokul Müdür Yardımcısı Sn. Yusuf TOSUN eşliğinde atamızın heykeli önüne çelenk takdimi yapıldı. Okulumuz lise bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sn. Mehmet YUSUFOĞLU'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Ortaokul bölümü Türkçe Öğretmenimiz Sn. Eda YEŞİL Mustafa Kemal ATATÜRK'e özlem temalı şiir okudu. Son olarak 5.Sınıf öğrencilerimizden Ecrin Berra EROĞLU'nun okuduğu duygu dolu şiir ile törenimiz sona erdi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü rahmet,minnet ve şükranla anıyor, törende emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.