2. İNGİLİZCE ŞARKI YARIŞMASI

Okulumuzda bu hafta İngilizce Zümresi tarafından 4.sınıflar ve ortaokul bölümü sınıflarının katılımıyla İngilizce Şarkı yarışması düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen 160 öğrencinin başvuru yaptığı ve 10 grubun finale katılmaya hak kazandığı yarışmada öğrencilerimizin birbirinden güzel performansları sahnede izleyenleri coşkuya boğdu. Şarkıların bitiminde değerli jüri üyelerimiz çeşitli kriterleri baz alarak kararlarını verdi ve dereceye giren öğrencilerimizi belirledi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. İngilizce Zümre Öğretmeni Sn. Seyhan KAHRAMAN ile İngilizce Zümre Başkanı Metin TANGÜLER'e ve değerli jüri üyelerine çalışmalarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Toplam 201851