10 KASIM ATAMIZI SAYGI SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Ender Koleji Ailesi olarak okulumuz bahçesinde ve konferans salonumuzda düzenlenen törenlerle  Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi ve özlemle andık. Anma törenlerimiz sabah okul bahçemizde saat 09:05’te saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunup bayrağımızın yarıya indirilmesiyle başlamıştır. Sonrasında okulumuz genel müdürü Uğur ALKAN, lise müdürü Mehmet AYSAN ve ilkokul-ortaokul müdür yardımcısı Ali AĞCA  Atatürk büstüne çelenk koymuştur akabinde okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Kadir KUĞU’nun günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yapmasıyla bahçede yapılan anma programımız sonlanmıştır. Daha sonra okulumuz konferans salonunda ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerimiz ayrı ayrı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma programlarını gerçekleştirmiştir. Anma programlarımız süresince öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz şiir, oratoryo, tiyatro, koro, müzik dinletisi, slayt gösterisi ve resim sergisi türünde yaptıkları etkinliklerle Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hayatını tüm gerçekleriyle en anlamlı şekilde günümüze taşıyarak izleyenlere duygusal anlar yaşatmışlardır. Anma programlarımızda emeği olan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.10 Kasım 1938'den bu yana Atamızı her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz.

Toplam 820841