OKULUMUZDAN GARNİZON KOMUTANI ALBAY SANCAKTAR'A ZİYARET

İlkokul öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz SANCAKTAR'a ziyarette bulundular.  Değerli komutanımız; öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi bayrak törenine dahil etmiş, sonrasında komutanlık makamında misafir ederek geleceğin büyükleri olan çocuklarımıza verdiği değerden bahsetmiştir. Daha sonra birçok konuda çıkarımlarda bulunup öğrencilerimizin sorularını cevaplamıştır. İlkokul öğrencilerimizden Elif Su YÜCEL Özel Ender Koleji adına komutanımıza çiçek takdiminde bulunmuştur. Son olarak Garnizon komutanımız öğrencilerimizle Kıbrıs harekâtında şehit olan Osmaniye 50. Piyade Alay Komutanı Albay Halil İbrahim KARAOĞLANOĞLU hakkında bilgi vermiş ve Şehidimizin büstü önünde hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırmıştır. Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz SANCAKTAR’a göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.