ENDER KOLEJİNİN PRENSESLERİ TÜRKİYE'DE İLK SEKİZE GİREREK OSMANİYE'DE BİR İLKİ DAHA BAŞARDI

2017-2018 Okul sporları kapsamında yapılan B Genç Kız Basketbol müsabakalarında Adana Bölge Şampiyonu olarak Osmaniye ilini temsilen Adıyaman'da gerçekleştirilen Türkiye yarı finallerine katılan kız basketbol takımımız Türkiye yarı finalleri final maçında Adana ilini temsil eden Gündoğdu Kolejini 84-81 skorla yenerek şampiyon olup,Türkiye'de ilk 8 takım arasına girip Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanarak Osmaniye'de bir ilki başarmıştır. Ender Koleji olarak Osmaniye ilini temsil ederek şampiyon olmanın gururunu değerli Osmaniye halkı ile paylaşıyoruz. Bu büyük başarıda emeği geçen başta Ender Koleji okul idaresine, takımımız öğrencilerine,velilerimize ve kıymetli antrenörlerine teşekkür eder,Türkiye Şampiyonalarında da bir ilki başararak Türkiye Şampiyonu olmalarını temenni ederiz.