BESTAMİ YAZGAN ŞİİR YARIŞMASI İKİNCİLİĞİ

Okulumuz Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü 3. Eğitim Bölge Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Bestami YAZGAN Şiirleri" şiir yarışmasına katıldı. Osmaniye Valimiz Sn.Ömer Faruk COŞKUN ve protokol üyelerinin teşrif ettiği tören Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmasını 3. Eğitim Bölge Koordinatörü Sn. Mehmet BEREKETOĞLU yaptı. Ardından Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ramazan ÇELİK konuşmalarını gerçekleştirdi. Daha sonra 3. Eğitim bölgesi Okul öğrencileri Değerli Yazarımız Bestami YAZGAN'ın şiirlerini okudular. Okulumuz 4.sınıf öğrencisi Şevval ÖKTEM ve öğrencilerimizin hazırladığı koreografi ve şiir performansı salondan büyük beğeni ve alkış aldı. Tüm öğrenciler şiirlerini okuduktan sonra jüri üyeleri okunan şiirleri değerlendirmeye aldı. Bestami YAZGAN'ın kısa söyleşisinden sonra sonuçlar ve ödül törenine geçildi. Okulumuz öğrencisi Şevval ÖKTEM Osmaniye 3. bölge İkincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Ödülünü değerli yazarımız Bestami YAZGAN'ın elinden aldı. Bizde bu başarıda Emeği geçen başta İdaremize, Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.