ŞAMPİYONLUĞUN ADRESİ DEĞİŞMEDİ

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğününün düzenlediği Osmaniye geneli basketbol turnuvasında Okulumuz Yıldız Kızlar Basketbol takımı yine şampiyon oldu.Altın kızlarımız grup eşleşmelerinde Cebelibereket Ortaokulu,Atabey Koleji,Atatürk Ortaokulu ve Doğa Koleji ile karşılaştı.Rakiplerini ezici bir skorla mağlup ederek grubu nağmağlup olarak lider bitirdi.Yarı final karşılaşmasında ise Kadirli bölge ikincisi olan Biltepe Kolejinide yenerek finallere kaldı.Finalde Atatürk Ortaokulunu 68-28 gibi ezici bir skorla yenerek geçen seneki gibi şampiyonluğa ulaşarak bölge turnuvalarına gitmeye hak kazandı.Bize bu gururu tattıran başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat DİNCEL ,Antrönörümüz Levent PAZAR'a,İdarecilerimize ve o değerli öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.

Bu Hafta 1969

Toplam 820915