OSMANİYE'DE ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ AVRUPA KALİTE ÖDÜLÜ ALAN TEK ÖZEL OKUL ENDER KOLEJİ

Okulumuz 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde E-Twinning Projeleri kapsamında yapmış olduğu projelerden dolayı ikinci kez Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazandı.
   İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sn.Hacı Ahmet KAVUN ile okul müdürleri ve ödül almaya hak kazanan öğretmenlerin katılımıyla Osmaniye Öğretmenevi'nde ödül töreni gerçekleştirildi. Sertifika törenine İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sn. Gülhan HERGÜNER ve İngilizce Zümre Başkanımız Sn. Metin TANGÜLER katıldı. Okulumuz Osmaniye'de Özel Okullar arasında Avrupa Kalite Ödülünü üst üste ikinci kez alan tek özel okul olarak ilimizde bir ilki daha başarmanın gururunu yaşadı. Bu başarıda emeği geçen İngilizce zümremize ve branş öğretmenlerimize tebriklerimizi sunarız.